Seo Forumu

Tam Versiyon: Eticaret Siteleri için Seo Nasıl Yapılır ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
E-Ticaret Siteleri, internet üzerinden herhangi bir ürünü satarak para kazanan sitelere verilen genel addır. Çok yüksek gelirler elde edebilirler, çünkü bu sanal marketler tüm internet alemine hitap eder konumdadır.

Tabi E-Ticaret sektöründeki bir sitenin para kazanabilmesi de içerisinde bulunan ürünleri pazarlama yeteneğine bağlıdır. Bir E-Ticaret sitesinin ürünlerini pazarlayabilmesinin de en kolay yolu SEO’dur.

SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) sayesinde ürünler ilgili aramalarda üst sıralarda çıkacak ve potansiyel müşteriler ihtiyaç duydukları ürünleri aramaya başladıkları an önce sizi görecekler.

Örneğin teknoloji ürünleri satıyor olun, en önemli ürününüz de Iphone 5 olsun. Sadece Iphone 5 aramasında bile ilk sayfada görünmeniz, her ay milyonlarca kez sitenizin birilerinin gözüne çarpmasına neden olacaktır. Eh satışta güvenilirlik, tanınırlık da çok önemli olduğundan, web sitenize insanlar tekrar geldiğinde muhakkak size karşı güven besleyeceklerdir.

Öte yandan E-ticaret sektöründe çok büyük firmalar yer aldığından zaten reklamlar ile diğer firmalar ile rekabet etme fırsatınız hemen hemen hiç yoktur. Bu yüzden SEO’ya önem vermeyen devler ile, tam arama motoru optimizasyonu hizmeti ile mücadele etme fırsatı yakalanabilir.

Tagged with: e-ticaret siteleri için seo, seo eticaret
eline sağlık
SEO çalışmaları e-ticaret siteleri için bulunmaz nimet. Fakat piyasadaki güçlü isimler arasında ayakta kalmak da iyi sabır, bilgi ve birikim gerektiriyor. Ya da bütçeye bağlı kalmaksızın reklam.