Seo Forumu
En İyi Kore Dizileri - Baskı Önizleme

+- Seo Forumu (https://webdizin.com/forum)
+-- Forum: Tanıtım (https://webdizin.com/forum/Forum-tanitim)
+--- Forum: Siteni Tanıt (https://webdizin.com/forum/Forum-siteni-tanit)
+--- Konu Başlığı: En İyi Kore Dizileri (/konu-en-iyi-kore-dizileri)



En İyi Kore Dizileri - dnzdmrl91 - 01-21-2022

Ülkemizde ve dünya da büyük tutkuyla izlenen Kore dizilerinin hayran kitlesi giderek artmaktadır. Güzel tatlı hikayeleri barından Kore dizileri uzun olmayan bölümleri ile sıkılmadan izleyebileceğiniz türden dizilerdir. Yazımda Crash Landing On You dizisi ve Crash Landing On You Oyuncuları hakkında bahsetmek istiyorum. Hyun Bin, Son Ye-Jin gibi başarılı isimleri bir araya getirmiştir. Güney Koreli zengin kadın ile bir Kuzey Koreli askerin arasındaki aşk hikayesini konu almaktadır.
Crash Landing On You Oyuncularından olan Hyun Bin, Secret Garden dizisi ile parlamış başarılı bir aktördür. Crash Landing On You dizisi ile birlikte tekrar kendini hatırlatmış, yine harika bir yapım ile karşımıza çıkmıştır. Crash Landing On You Oyuncuları ve konusuyla ses getirmiş neredeyse dünyanın yarısı tarafından izlenmiştir. En iyi Kore dizileri arasında adını en üst sıralara yazdırmayı başarmıştır.
Crash Landing On You konusu kısaca Güney Kore'deki bir holdingin mirasçısı olan Yoon Se-Ri(Son Ye-Jin) yamaç paraşütü yaparken sert rüzgar nedeni ile Kuzey Kore’ye düşer. Burada, Kuzey Koreli bir yüzbaşı olan Lee Jung-Hyeok(Hyun Bin) tarafından bulunur. Lee Jung-Hyeok, Yoon Se-Ri’yi koruyup gizler ve bu süreçte gönlünü Yoon Se-Ri’ye kaptırır. Güzel bir aşk hikayesini konu olan bu diziyi izleyin.