Sitelerinizi Ekleyin Bizimle Yükselin

Sieraden Online KOpen

De beste kwaliteit en goedkoopste tassen, sieraden, portemonnees, riemen, accessoires, bijouterie, online tassen winkel. Gratis Verzending!

  • Gönderenin Adı: Mümin
  • Gönderenin E-postası: m.cift@live.nl
  • Gönderen URL’si: https://mashop.nl
https://mashop.nl
https://mashop.nl

Ben Jij Ook Een Tassenverslaafde? Terwijl Tientallen Tassen In Je Garderobe Wachten, Als Je Nog Steeds Op Zoek Bent Naar De Tas Van Het Seizoen, Ja, Dan Ben Je Ook Een Tassenverslaafde…

Bekijk De Oude Voordat U Een Nieuwe Tas Koopt. Het Tijdperk Is Het Tijdperk Van De Economie En De Tassenverslaving Moet Nu “Stop” Zeggen. In Het Verleden Werden Tassen Gewaardeerd Om Hun Functionaliteit In Plaats Van Een Modesymbool Te Zijn. Terwijl Geldzakken In De Geschiedenis Als Zakken Fungeerden, Symboliseerden De Geldzakken Die Mannen In Het Oude Rome Om Hun Middel Droegen Hun Rijkdom. Er Is Nu Een Vergelijkbare Situatie: Elk Seizoen Wordt Een Nieuw Tasmodel Je ‘Fashion Statement’. Deze Designertassen Van Duizenden Dollars Onthullen Uw Financiële Situatie, Als Het Niet ‘Nep’ Is! Modetijdschriften Spelen Een Grote Rol In Het Belang Van Designertassen. Elk Seizoen Wordt Een Tas Aangekondigd Als ‘It Bag’ En Fashionista’s Proberen Hem Te Hebben. Je Moet Ook Tassen Hebben Die Geschikt Zijn Voor De Omgeving Waarin Je Je Bevindt, Dag En Nacht, En Die Bij Je Outfit Passen. Zo Begint De Tassenverslaving…

DESIGNTAS UIT DE JAREN ’50
De Tassenmode Begon Zich In Het Begin Van De 20e Eeuw Te Ontwikkelen. In De Jaren Twintig Maakte Het Niet Uit Of Tassen Bij De Outfit Pasten. In De Jaren 1940, Met De Impact Van De Oorlog, Werden Tassen Gemaakt Van Plastic En Hout Van Andere Dan Bekende Materialen Populair. In De Jaren Vijftig Begonnen Designertassen Een Statussymbool Te Worden. Chanels, Hermes, Louis Vuitton En Pradas Kwamen In Die Jaren In Ons Leven. Tegenwoordig Zijn Er Eindeloze Tassenopties Voor Elke Smaak En Prijs, Maar De Tassen In De Accessoire Collecties Van Beroemde Ontwerpers Zijn Het Symbool Van ‘Prestige’. Daarom Kunnen Ze Kopers Vinden Voor Duizenden Dollars.

HOE KOM JE TERUG VAN EEN TASVERSLAVING?
* Je Kunt Niet In Één Keer Van Een Verslaving Afkomen. Want Als Je Door Modetijdschriften Bladert, Roept De ‘Die’ Tas Die Je Tegenkomt Je Toe: “Take Me”. Luister Niet Naar Die Stem!
* Maak Als Tweede Stap Een Begroting. Dit Zou Een Begroting Moeten Zijn Die Laat Zien Wat Je Nog Meer Kunt Kopen Met Het Geld Dat Je In Die Tas Of Tassen Stopt. Vergeet Niet Dat Je Een Huis Kunt Onderhouden Met Een Zak Geld. Wanneer U Uw Maandelijkse Uitgaven In Het Budget Opneemt, Schrikt Het Resulterende Cijfer U Af.
* In Plaats Van Elke Maand Een Andere Tas Te Kopen, Geef Je Geld Uit Aan Een Klassiek Model Waar Je Langer Plezier Van Zult Hebben.
* Als Je Jezelf Niet Kunt Stoppen, Bewaar Je Geld Dan Op De Bank, Niet In Je Portemonnee, En ‘Bevries’ Je Creditcards Samen Met Je ATM-Kaart. De Suggestie Die Ik In Een Tijdschrift Las, Zou Kunnen Werken; Vul Een Schaal Met Water En Gooi Je Kaarten Erin En Vries De Schaal In. Wanneer U Een Aankoop Wilt Doen, Moet U Wachten Tot De Kaart Is Gewist.
* Leer Om “Nee” Te Zeggen Tegen Je Grillen. Laat Je Niet Misleiden Door De Tassen Die Worden Gedragen Door De Sterren Die Je In Modebladen Ziet. Velen Zijn Door Ontwerpers Begaafd Voor Reclame. Dus Zelfs Hollywood-Sterren Geven Niet Zoveel Geld Uit Aan Tassen Als Jij.

WEES NIET DOOR DIE ZAK!
* Als Je Je Somber Voelt Omdat Je De Tas Van Het Seizoen Niet Hebt Gekregen, Bekijk Dan Je Tassen En Probeer Degene Die Je Niet Gebruikt Te Verkopen In Tweedehands Winkels Of -Sites. Deze Overwinning Zal Je Moreel Een Boost Geven.
* Laat Je Niet Misleiden Door De ‘It’-Tas Van Het Seizoen. De Echte ‘It’-Tas Voor Jou Is Degene Die Je Ook Na Jaren Nog Comfortabel Kunt Gebruiken.
* Is Er Iets Leukers Dan Anders Zijn Dan Alle Anderen? Vind Originele Modellen Van Vintage Winkels In Plaats Van Tassen Van Bekende Ontwerpers.
* Zie Sites Die Tassen Verhuren. Huur Maandelijks Of Wekelijks In Plaats Van Te Kopen Voor Duizenden Dollars.
*Deze Zeggen Je Niets, Je Wilt Toch ‘Die Tas’. We Kunnen Je Niet Stoppen, Pak Het En Draag Het Met Trots. Maar We Hebben Slecht Nieuws: Die Tas Is ‘Uit’ Zodra Er Een Nieuw Model Uitkomt!

Bir yorum ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir