Eğitim faaliyetlerine ücretsiz destek vermektedir.
Telif Hakkı Notu
Bu sitede yer alan dosyaların bir kısmı doğrudan ziyaretçilerimizin kendileri tarafından, sitede yayınlanmaları için kayıt edilmiştir. Diğer dosyalar ise sadece bilgi vermek amacıyla iyi niyetle sunulmaktadır ve dosya indiren veya içerikleri okuyan kişilerden herhangi bir ad altında maddi yarar elde edilmemektedir.
5846 sayılı kanunun 25. maddesinin ek 4. maddesine göre hakkı ihlal edilen öncelikle üç gün içinde ihlalin durdurulmasını istemek zorundadır.
- Gönderenin Adı: burak
- Gönderenin E-postası: burak111@hotmail.com
- Gönderen URL’si: https://yazili-sorulari.com/
Telif hakkı şikayetini işleme koymak için hangi bilgilere ihtiyacınız var?
Telif hakkı ihlali iddiasıyla ilgili bildirim göndermek için bize aşağıdaki bilgileri sağlamanız gerekir:
Telif hakkı sahibinin veya onun adına hareket etme yetkisine sahip bir kişinin ıslak veya elektronik imzası (adınızın ve soyadınızın yazılması yeterlidir).
İhlal edildiği iddia edilen, telif hakkı koruması altındaki çalışmanın tanımı (örneğin orijinal çalışmanıza ait bir bağlantı veya ihlal edildiği iddia edilen materyallerin açık tanımı);
İletişim bilgileriniz;
Şikayetteki bilgilerin doğru olduğuna ve telif hakkı sahibi adına hareket etmeye yetkiniz olduğuna dair bir beyan.
Nasıl telif hakkı şikayetinde bulunurum?
Telif hakkı ihlali iddialarını https://yazili-sorulari.com/iletisim-sayfasi/ linkinden bize bildirebilirsiniz.
Sonra ne olur?
Telif hakkı şikayetlerini alındığı tarihe göre değerlendiririz. Telif hakkı ihlali şikayetlerine yazili-sorulari.com’un vereceği yanıtlar arasında, ihlal niteliğinde olduğu iddia edilen materyalin kaldırılması veya erişiminin kısıtlanması bulunabilir.
Dosya sahibinin veya yasal temsilcisinin istekte bulunması halinde, kendisine ait içerik veya dokümanları sitemizden 24 saat içinde yayından kaldırılmasını garantilemekteyiz. Yazili-sorulari.com ‘da yer alan içerik ve dokümanların başka herhangi bir medya ortamında yayınlanması, çoğaltılması, dağıtılması, listelenmesi işlemleri için telif hakları kanunları ve ilgili mevzuat hükümleri geçerlidir. Bu tür işlemler dosya ve içeriklerin yasal yayın haklarını elinde bulunduran kişilerin izinlerini gerektirir.
Yazili-sorulari.com ‘a içerik gönderen, kayıt eden, ekleyen veya kayıt edilmek üzere e-mail yoluyla gönderen kişilerin bu davranışları, söz konusu ziyaretçilerin Yazili-sorulari.com ‘da yayınlanmasını kabul etmeleri anlamına gelir.
Yazili-sorulari.com sitemizin içerisinde yer alan tüm içeriklerin telif hakları, içeriklerin sahiplerine ve/veya yasal temsilcilerine aittir. Yazili-sorulari.com’ da yer alan ve telif hakkı ihlaline neden olana bir içeriği,dosyayı,kodu kaldırmamıza yardımcı olmak için lütfen bize iletişim bölümümüzden bildiriniz. Dosya en geç 24 saatte kaldırılacaktır.
yazili-sorulari.com ‘da yayınlanan diğer yazıların, materyallerin, resimlerin, metodların, kodların, şekillerin her türlü elektronik ve gerçek ortamda yayın hakkı (aksi ilgili sayfalarda ayrıca belirtilmediği sürece) yazili-sorulari.com ‘a aittir. Bu materyaller, kaynak gösterilmek ve link verilmek koşuluyla kopyalanabilir.
yazili-sorulari.com
İletişim için:
yazilisoru@gmail.com
Bu Sayfadaki Bilgiler 04/05/2007 tarihli ve 5651 sayılı “İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun” Uyarınca Gerekli Durumlarda İletişim Sağlanabilmesi İçin Eklenmiştir. Lütfen Gerekli Durumlarda Kullanınız…
Zümre toplantısı nedir?
Zümre öğretmenler kurulu toplantısı, sınıf öğretmenleri ile aynı branşta görev yapan öğretmenler tarafından gerçekleştirilen toplantıdır. Örneğin, müzik öğretmenlerinin gerçekleştirdiği toplantıya müzik dersi zümre toplantısı denir.
Zümre toplantısı yılda kaç kez yapılır?
Zümre öğretmenler kurulu toplantısı 1. dönem ve 2. dönem olmak üzere yılda 2 (iki) kez yapılmaktadır.
Zümre öğretmenler toplantısında ne konuşulur?
Zümre öğretmenler kurulu toplantısında, toplantı öncesinde belirlenen bazı gündem maddeleri tartışılır. Dönem boyunca derslerin nasıl işleneceği, hangi metodların kullanılacağı, sınavların nasıl yapılacağı gibi konular görüşülür. Daha sonra alınan kararlar bir tutanak ile yazıya dökülür.
Zümre toplantısına kimler katılır?
Zümre toplantısına zümre başkanı, yedek zümre başkanı ve branş öğretmenleri katılır.
Zümre toplantısı nerede yapılır?
Zümre öğretmenler kurulu toplantıları belirlenen bir okulda yapılır. Genellikle öğretmenler odası veya toplantı salonu tercih edilir.
Her dersten zümre toplantısı yapılıyor mu?
Her sınıf ve ders bazında zümre toplantısı yapılmaktadır.